100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Industriklockor - Så att våra hantverkare också kan hålla ett öga på tiden!

Med industriur avses väggur som även lämpar sig för verkstäder och liknande lokaler. De är vanligtvis ganska stora och svåra att missa. På detta sätt förlorar hantverkare och liknande arbetare aldrig tiden och gör sitt arbete i tid.

En industriell klocktillverkare skulle till exempel vara GER-Technik. Men klocktillverkare som Smiths Clocks eller AMS producerar också väggklockor av denna storlek och robusthet. För den som vill veta exakt finns det givetvis även industriklockor med radiourverk. Detta skulle inte bara ge dig en resistent, men också en helt exakt klocka.

Här kombineras spjutspetsteknik med snygg design. Oavsett om det är rund, fyrkantig, index eller siffror, kommer varje industriföretag att hitta rätt väggklocka hos oss. I synnerhet är inomhus- och utomhusklockorna från GER-Technik lämpliga för många industriområden. I verkstäder och skolor samt på idrottsplatser och på tågstationer i dessa och andra områden är klockor i XXL-storlek en fördel. Eftersom det finns många människor här som alltid måste hålla ett öga på tiden. Simmaren vet alltså när han ska lämna poolen för att inte oavsiktligt fastna. Hantverkaren glömmer inte tiden och anländer till kunden i tid.

En annan fördel med industriella klockor utomhus är deras motståndskraft mot väderförhållanden: de tål praktiskt taget alla väder. Oavsett om solen skiner vid höga temperaturer eller det regnar som hinkar, kan industriella utomhusklockor göra mycket. Å andra sidan erbjuder stora interna klockor också positiva aspekter: Tiden är alltid lätt att läsa och klockan själv, oavsett var den hänger, ligger i synfältet för flera personer samtidigt. Oavsett om det är ett öppet kontor eller en bilverkstad, är dessa enorma inomhusklockor extremt användbara för alla.

HiddenGarantie