100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Industriklockor - Så att våra hantverkare också kan hålla koll på tiden!

Termen industriklockor avser väggklockor som också är lämpliga för verkstäder och liknande lokaler. De är vanligtvis ganska stora och svåra att missa. På så sätt förlorar hantverkare och liknande arbetare aldrig tiden ur sikte och slutför sitt arbete i tid.

En tillverkare av industriklockor skulle till exempel vara GER-Technik. Men klocktillverkare som Smiths Clocks eller AMS tillverkar också väggklockor av denna storlek och robusthet. För den som vill veta exakt finns det naturligtvis även industriklockor med radiourverk. Detta skulle inte bara ge dig en hållbar, utan också en helt exakt klocka.

Här kombineras spjutspetsteknik med snygg design. Oavsett om det är runt, fyrkantigt, index eller siffror, kommer varje industriföretag att hitta rätt väggklocka hos oss. I synnerhet inomhus- och utomhusklockorna från GER-Technik är lämpliga för många industrisektorer. I verkstäder och skolor, såväl som på idrottsplatser och på tågstationer i dessa och andra områden, är klockor i XXL-storlek en fördel. För det finns många människor här som måste hålla ett öga på tiden hela tiden. På så sätt vet simmaren när han eller hon ska lämna poolen för att inte bli instängd av misstag. Hantverkaren glömmer inte tiden och kommer till kunden i tid.

En annan fördel med industriella klockor utomhus är deras motståndskraft mot väderpåverkan: de tål praktiskt taget alla väder. Oavsett om solen skiner på hög temperatur eller om det regnar som en hink kan industriella utomhusklockor ta stryk. Å andra sidan erbjuder stora inomhusklockor också positiva aspekter: tiden är alltid lätt att läsa av och själva klockan är i synfältet för flera personer samtidigt, oavsett var den hänger. Oavsett om det är ett öppet kontorslandskap eller en bilverkstad är dessa gigantiska inomhusklockor extremt användbara för alla.

HiddenGarantie