100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Gjord för dig

Klockan på väggen

väggklockor har funnits ungefär lika länge som mekaniska klockor själva, dvs i cirka 600-1 000 år. Termen väggklocka sammanfattar alla klockor som är fästa på en vägg. Således är detta ett kollektivt begrepp under vilket bland annat både analoga och digitala klockor är dolda. Stilelementen och designerna har ständigt förändrats och utvecklats.

Vad är design?

Design är först och främst designen av en produkt när det gäller visuellt utseende och användbarhet. Estetiska och funktionella aspekter går hand i hand här. Konstruktörens undersökning av objektet, i detta fall väggklockan, och dess funktion eller samspelet mellan användare och objekt är därför mycket viktigt. Det erbjuder utrymme för kreativitet och moderna samt speciella klockor skapas.
Designväggklockorna som erbjuds här är designade av kända designers och är därför den mycket speciella dekorationen för varje rum. Men klockor är också alltid användbara, eftersom de visar tiden, även om du nästan kan glömma detta med så mycket konstnärlig briljans.

Design när den är som bäst!

Design väggklockor är mycket speciella, speciella och moderna. De har designats av kända designers. De hanterar sin omgivning med engagemang och kreativitet. I kärleksfull detalj har detaljerade och konstnärliga väggklockor skapats. Designväggklockorna är också ett uttryck för din individualitet som moderna rumsutsmyckningar.

HiddenGarantie