100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

I nästan 94 år har Hermle tillverkat mekaniska urverk, och under denna långa tidsperiod har företaget uppnått något som bara ett fåtal lyckas med: de har bevarat sin tradition och har samtidigt upprepade gånger ompositionerat sig på marknaden med innovativa modeller. Detta kan endast uppnås genom att förbli trogna sina höga kvalitetsstandarder, behärska sitt traditionella hantverk perfekt och ändå reagera på nya trender. Dessutom är alla Hermle-klockor tillverkade i Tyskland.

Mekaniska urverk i alla former

Hermle som varumärke kännetecknas inte bara av sina särskilt höga kvalitetsstandarder, utan också av sitt breda utbud av produkter. Förutom farfarsklockor och regulatorer tillverkar de även bordsklockor, väggklockor och fartygsklockor, som du naturligtvis hittar här i vår butik! Nästan alla Hermle-klockor drivs med ett mekaniskt urverk, vilket är mer populärt idag än någonsin.

Design som knyter ihop gårdagen med idag

Hermle-klockor är också så eftertraktade eftersom de kan representera olika stilar. Å ena sidan finns det de klassiska modellerna som återupplivar tidsandan från svunna tider och låter dig drömma om den också, å andra sidan plockar de moderna, ganska puristiska klockorna upp 2016 års inställning till livet. Detta är också tydligt i valet av material: de traditionella klockorna är mer benägna att vara gjorda av massivt trä som valnöt, ek eller körsbär. På senare tid har dock trenden också gått i riktning mot att i allt högre grad använda svartlackerat trä eller metall för att få en tydlig bild av höljet i kombination med glas.

HiddenGarantie