100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Hermle

har producerat mekaniska urverk mekaniska urverk i nästan 94 år nu, och under denna långa period har företaget uppnått något som endast ett fåtal har uppnått: de har bevarat sin tradition och samtidigt upprepade gånger ompositionerat sig på marknaden med innovativa modeller. Detta kunde bara lyckas om de förblev trogna sina höga kvalitetsstandarder, behärskade sitt traditionella hantverk perfekt och fortfarande reagerade på nya trender. Dessutom är alla Hermle klockor Âmade in Germanyâ.

Mekaniska rörelser i alla former

Hermle som varumärke kännetecknas inte bara av sina särskilt höga kvalitetsstandarder, utan också av ett brett utbud av produkter. Förutom farfarsklockor och regulatorer tillverkar de även bordsur väggur och skeppsur som du självklart hittar här i vår butik! Nästan alla Hermle klockor drivs av en mekanisk rörelse, vilket är mer populärt än någonsin idag.

Design som kombinerar gårdagen med idag

Hermle klockor är också så eftertraktade eftersom de kan representera olika stilar. Å ena sidan finns det de klassiska modellerna som återupplivar tidsandan från svunna tider och får dig att drömma om det, å andra sidan tar de moderna, mer puristiska klockorna upp livsstilen 2016. Detta återspeglas också i materialvalet: de traditionella klockorna är gjorda av massivt trä som valnöt, ek eller körsbärsträd. På senare tid har dock trenden också gått mot att i allt högre grad använda svartlackerat trä eller metall för att få en tydlig bild av huset i kombination med glas.

HiddenGarantie