100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Känn havens okuvliga frihet med segelklockor

Segelklockor eller segelklockor inspirerar inte bara sportseglare utan en mycket bredare publik. Det speciella med en segelklocka är funktionerna och den höga tillförlitligheten till sjöss. Stänkande vatten kan göra lika lite skada på klockorna som ett spontant hopp i det kalla vattnet. Så du är alltid beredd på nödsituationer och har en klocka du kan lita på.

Om du gillar att spendera din fritid till sjöss eller till och med hemma på havets vidsträckta för arbete, letar du efter ett armbandsur som du kan lita på och som också är roligt att ha.

Men det är inte bara det högkvalitativa utförandet som är viktigt här. Precis som dykarklockor eller pilotklockor har segelklockor sin egen unika stil som gör dem omisskännliga. Varumärket Hugo Boss tillverkar till exempel de populära sportklockorna med silikonremmar, fodral i rostfritt stål och mineralremmar, bland annat för att säkerställa hög hållbarhet å ena sidan och samtidigt uppfylla optiska krav. Silikonremmarna har en logotyp, har en roterande ram och ligger högst upp på popularitetsskalan för analoga segelklockor.

Timex-märket tar en något annorlunda inställning till segelklockor. Bland utomhusklockorna hittar du de mest populära segelklockorna med en analog kompass, en exakt termometer och en tidvattendisplay, som visar dig den exakta tiden fram till nästa lågvatten. Som regattaklocka passar dessa snygga modeller med vattentäta läderremmar lika bra som för hobbyseglaren.

HiddenGarantie