100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Årsklockor - snygga bordsklockor fulla av kraft och elegans

Årsklockor erbjuds av olika välkända tillverkare, så du hittar Haller årsklockor, Ams årsklockor och rytmårsklockor i en mängd olika varianter.

Det är inte bara klockornas extraordinära exteriör som gör dem så populära. Den som är entusiastisk över klockor kommer också att uppskatta de mekaniska höjdpunkterna i dessa årliga klockor, till exempel den roterande pendeln, som gör att klockan kan köras i flera månader med en lindning. Det högkvalitativa utförandet av dessa smycken är självklart, vilket ger en mycket lång livslängd och även avgör bordsklockornas tillförlitlighet.

Årsklockornas pendel, de roterande pendlarna, är ett mycket utmärkande drag. Utöver denna sofistikering finns det olika varianter av klockorna. Till exempel är Haller- och AMS-årsklockorna nästan alla täckta med en cylindriskt stigande och rundad glaskupol, urtavlan och den roterande pendeln är alltid något förändrade, vilket resulterar i otaliga designmöjligheter. Till exempel kan de sfäriska vikterna på den roterande pendeln ibland vara enkla metallkulor, men ibland kan de också vara mer utarbetade ädelstenar eller anta andra former. Rhythm årsklockor är å andra sidan vanligtvis lådformade och har ofta en skalm på toppen, vilket gör klockan bekväm att bära. Förutom de olika formerna på boetterna används naturligtvis också olika material, och klockornas färgdesign är alltid varierad.

HiddenGarantie