100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Precision och engagemang för hantverk - schweiziska klockor, kvalitet enligt tradition

Det finns vissa märken i klockvärlden som är särskilt högt ansedda och har kunnat hävda sig på marknaden i årtionden och i vissa fall i mer än 100 år. Många av dessa märken har en sak gemensamt: de är schweiziska klockmärken. Schweiziska urmakare kan se tillbaka på många generationer av erfarenhet, eftersom de flesta företag förblev familjeägda och därmed vidarebefordrade sin expertis direkt från generation till generation. Samtidigt kom varje ny generation med mer samtida innovationer.

Medan ursprungliga schweiziska urverk ursprungligen endast användes för inhemska märken, är de nu en prestigefylld komponent i många klockmodeller över hela världen. Idag står schweizisk klocktillverkning för en extraordinär fusion av tradition och innovation, som alltid följer de högsta kvalitetsstandarderna och därmed sätter standarder.

Under årtionden har schweiziska klocktillverkare etablerat värdemärket "Swiss Made" genom sin höga precision, vilket nu också garanterar den höga kvaliteten och tillförlitligheten hos klockor från Schweiz över hela världen. Om du letar efter en högkvalitativ klocka som ser elegant ut och behåller sitt värde, bör du titta på varumärkena Luminox, METAL. CH eller Swiss Military, som antingen produceras i Schweiz eller är utrustade med de bästa schweiziska rörelserna.

De schweiziska militärklockorna talar till exempel som METAL. Schweiziska klockor är också särskilt populära bland brandkåren eller de olika specialteamen, eftersom de erbjuder en speciell grad av noggrannhet och användarkomfort och inte sviker dig.

HiddenGarantie