100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Modellserier:

Haller årsklockor

Haller - Lyxig variation kombinerad med funktionell precision

I mer än 50 år har det medelstora företaget Haller framgångsrikt drivits som ett familjeföretag och tillverkar högkvalitativa bordsur och väggur. Hallers sortiment omfattar både högkvalitativa mekaniska klockor och kvartsur. Huvudfokus ligger dock på bordsklockor med roterande pendelrörelser, som kallas årsklockor.

Företaget grundades i hjärtat av Schwarzwald på den tyska klockvägen. På detta sätt skapade Siegfried Haller grunden för den enorma framgången med den då fortfarande lilla klockfabriken. Idag är Schwarzwâlder företaget känt över hela världen för produktion av klockor av allra första klass.

Haller stil klockor och bord pendel klockor är oftast utrustade med en kvarts rörelse och sätta vackra accenter i varje hem eller kontor. De är gjorda av högkvalitativa material som körsbär, mässing och kristallglas. Således kännetecknas dessa Haller klockor av vacker design samt funktionalitet och hållbarhet. Många kunder som köpte en Haller-klocka för decennier sedan förblir lojala mot varumärket till denna dag.

Haller väggklockor är vanligtvis utrustade med en 8-dagars kedjelindningsrörelse. Men Hallers ™breda utbud inkluderar också väggklockor med kvartsurverk. De så kallade skelettpendelklockorna finns i olika utföranden - antingen helt gjorda av metall eller som en kombination av fint trä och metall. De imponerar med sin enkla elegans och individualitet.

Huvudfokus för Haller-serien ligger dock på årsklockorna. Dessa klockor är bordsklockor utrustade med en roterande pendelrörelse, vars pendel roterar mycket långsamt. Drifttiden på ett år möjliggörs av en motsvarande lång fjäder och den låga energiförbrukningen hos den roterande pendeln. Glaskupolen, med vilken alla Haller årliga klockor tillhandahålls, gör dem till något mycket speciellt. Detta oöverträffade utseende ger dem också en snygg karaktär. Uppmärksamheten på detaljer med vilken varje klocka är gjord för hand som ett enda stycke får också hjärtat hos varje klockälskare att slå snabbare. Eftersom dessa unika bitar är juveler i klocktillverkningskonsten som förskönar vardagen.

Alla Haller klockor behåller sitt värde och inspirerar sina ägare under lång tid med sin funktionalitet och unikhet. Så de är inte bara enkla klockor, utan små lyxvaror för alla.

HiddenGarantie