100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Haller - Lyxig variation i kombination med funktionell precision

I mer än 50 år har det medelstora företaget Haller framgångsrikt drivits som ett familjeföretag och tillverkar högkvalitativa bordsklockor och väggklockor. Hallers sortiment omfattar både mekaniska klockor av hög kvalitet och kvartsur. Huvudfokus ligger dock på bordsklockor med roterande pendelrörelser, så kallade årsklockor.

Företaget grundades i hjärtat av Schwarzwald på Deutsche Uhrenstrasse. På så sätt lade Siegfried Haller grunden för den stora framgången för klockfabriken, som fortfarande var liten vid den tiden. Idag är Schwarzwald-företaget känt över hela världen för produktion av förstklassiga klockor.

Klockor i hallerstil och bordspendelklockor är oftast utrustade med ett kvartsurverk och sätter vackra accenter i varje hem eller kontor. De är gjorda av högkvalitativa material som körsbärsträ, mässing och kristallglas. Således kännetecknas dessa Haller-klockor av vacker design samt funktionalitet och hållbarhet. Många kunder som köpte en Haller-klocka för årtionden sedan är lojala mot varumärket än i dag.

Väggklockor från Haller är vanligtvis utrustade med en 8-dagars kedjelindningsrörelse. Men Hallers ™breda utbud inkluderar även väggklockor med kvartsurverk. De så kallade skelettpendeluren finns i olika utföranden – antingen helt i metall eller som en kombination av fint trä och metall. De imponerar med sin enkla elegans och individualitet.

Huvudfokus för Haller-sortimentet ligger dock på de årliga klockorna. Dessa klockor är bordsklockor utrustade med en roterande pendelrörelse, vars pendel roterar mycket långsamt. En ettårig effektcykel möjliggörs av en motsvarande lång fjäder och den roterande pendelns låga energiförbrukning. Glaskupolen, som alla Halls årsklockor är utrustade med, gör dem till något alldeles speciellt. Detta oöverträffade utseende ger dem också en elegant karaktär. Uppmärksamheten på detaljer, med vilken varje klocka är gjord för hand som ett enda stycke, gör också att hjärtat hos varje klockälskare slår snabbare. Eftersom dessa unika smycken är juveler i klocktillverkningskonsten som lyser upp vardagen.

Alla Haller-klockor är av bestående värde och inspirerar sin ägare under lång tid med sin funktionalitet och unikhet. Så de är inte bara enkla klockor, utan små lyxartiklar för alla.

HiddenGarantie