100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Armbandsklockor Topp Märken

Atlanta Uhren Atlanta Uhren
Atrium Atrium
Bauhaus Bauhaus
Bering Bering
Boccia Boccia
Bulova Bulova
Carl von Zeyten Carl von Zeyten
Casio Casio
Chris Benz Chris Benz
Citizen Citizen
Colani Colani
Danish Design Danish Design
Dugena Dugena
EcoTechTime EcoTechTime
Esprit Esprit
FESTINA FESTINA
Holzkern Holzkern
Ingersoll Ingersoll
Iron Annie Iron Annie
Jacob Jensen Jacob Jensen
Jacques Farel Kids Jacques Farel Kids
Junkers Junkers
Laimer Laimer
Luminox Luminox
Marc and Sons Marc and Sons
Master Time Master Time
Messerschmitt Messerschmitt
METAL.CH METAL.CH
Mockberg Mockberg
Mondaine Mondaine
MVMT MVMT
OPS! OPS!
Police Police
Regent Regent
Ruhla Ruhla
s.Oliver s.Oliver
Scout Scout
Sternglas Sternglas
Sturmanskie Sturmanskie
SWATCH SWATCH
Swiss Military by Hanowa Swiss Military by Hanowa
Take A Shot Take A Shot
Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger
Traser Traser
UMF Ruhla UMF Ruhla
UMR Ruhla UMR Ruhla
Vostok Europe Vostok Europe
Waidzeit Waidzeit
WeWood WeWood
Zeppelin Zeppelin

Väggklockor Topp Märken

Allen Designs Allen Designs
AMS AMS
Antique HOME Antique HOME
artvendis Uhren artvendis Uhren
Atlanta Atlanta
Blomus Klockor Blomus Klockor
Braun väggklockor Braun väggklockor
Cloudnola Cloudnola
Dixtime Dixtime
dreizeit dreizeit
Dugena klockor Dugena klockor
Ferdisign Ferdisign
GER-Teknik GER-Teknik
Haller Haller
Hermle Hermle
huamet huamet
Jacob Jensen väggklockor Jacob Jensen väggklockor
JVD JVD
Karlsson Karlsson
Kieninger Kieninger
Leopolt & Kuckuck Leopolt & Kuckuck
Lowell Lowell
Mayr Mayr
Meister-Stück Meister-Stück
Mondaine väggklockor Mondaine väggklockor
Newgate Newgate
Nextime Nextime
Peweta Peweta
Roger Lascelles Roger Lascelles
Schneider Schneider
Seiko Seiko
Sunshine Garden Sunshine Garden
Terrastudio Terrastudio
Waidzeit Wanduhren Waidzeit Wanduhren
ZEIT.punkt ZEIT.punkt
Mer värumarken

En värld av armbandsur märken

Alla armbandsur är inte likadana, det finns otaliga skillnader mellan modellerna och det är också olika tillverkare som specialiserar sig på vissa typer. Först och främst är det viktigt att skilja mellan kvarts och mekaniska klockor. Men solcellsanläggningar blir också allt mer populära. Handuppdragna klockor och automatiska klockor är bland de mest raffinerade och exakta uppfinningarna i historien. Märken som Ingersoll, Junkers och Seiko har specialiserat sig på dessa mästerverk. Medan Ingersoll främst erbjuder mekaniska klockor, finns det även kvartsurverk från de andra två. Förresten, Seiko i synnerhet är känd för sina exakta rörelser. Seiko är också känt för att ha uppfunnit Kinetic-enheten. I denna typ av framdrivning omvandlas kinetisk energi till elektrisk energi. Solurverk, där solljuset används som drivkraft, finns till exempel från klockmärkena Casio och Citizen. Citizen har till och med revolutionerat världen av solklockor med sin Eco-Drive-enhet, som skapar rörelser som omvandlar inte bara solljus utan även artificiellt ljus till energi. Det schweiziska modemärket Casio är mest känt för sina digitala klockor, som Baby G och G-Shock. Men det finns mycket mer i Casio-klockor. Det erbjuder också fantastiska dykarklockor och utomhusklockor, vilket för oss till nästa typ av differentiering av modellerna.

Märkesklockor enligt olika kategorier

Detta beror på att många klockmärken också har specialiserat sig på vissa typer, det vill säga i slutändan på deras användning eller deras användningsområde. Högkvalitativa modeller inom dykarklockor finns också från de traditionella märkena Seiko och Citizen, men även från till exempel Luminox. Luminox erbjuder även dykarklockor som är vattentäta upp till 50 bar. Liksom Junkers är klockmärket Zeppelin känt för tillverkning av pilotklockor. Utomhusklockor finns tillgängliga från Casio såväl som från Timex. För exakta sportklockor och kronografer är Festina det rätta valet. De robusta militärklockorna finns hos de ryska tillverkarna Sturmanskie och Vostok Europe, men även hos Traser.

Toppmärken inom hemklockor

När det kommer till vardagsrumsklockor bör du också först tänka på vad du vill ha. Här är de grundläggande skillnaderna ännu större än med deras mindre syskon för handleden.

Det finns trots allt väggklockor, farfarsklockor och även bordsklockor. Farfarsklockor av hög kvalitet finns tillgängliga från varumärkena Hermle och Kieninger. Men de italienska Gallo-farfarsklockorna är också mycket efterfrågade. Förutom de traditionella märkena finns det naturligtvis också unga tillverkare som tar moderna farfarsklockor ut på marknaden, till exempel Lowell eller Ferdisign. Men om du föredrar att förlita dig på de traditionella modellerna med mekaniska urverk kan du hålla dig till Hermle- eller Kieninger-farfarsklockorna. Båda klockmärkena är förresten också kända för sina högkvalitativa väggklockor, som du också hittar i vår webbutik Uhren4you.de. Men AMS- eller Seiko-klockor är också bland de mest populära modellerna i denna kategori. Andra toppmärken är Atlanta och Westminster. Om du nu orienterar dig bort från väggklockorna och över till bordsklocksmärkena, sticker AMS och Atlanta ut här igen. Men de innovativa Vaerst-bordsklockorna övertygar också, eftersom de är gjorda av skiffer. Och de populära årsklockorna finns att köpa hos Haller.

Vart ska den ta vägen?

Naturligtvis kan du också närma dig onlineköp av en vardagsrumsklocka på ett annat sätt och se för vilket rum pjäsen ska vara och om en tillverkare är specialiserad på dessa modeller. För sovrummet är till exempel de tysta klockorna av märket Seiko eller K-Edition lämpliga. Eller för barnrummet, de populära väggklockorna för barn av Jacques Farel, som också är utrustade med en krypande sekund. Naturligtvis finns det också populära väckarklocksmärken, inklusive Casio och Regent. Vattentäta badrumsklockor erbjuds däremot av tillverkarna AMS och Atlanta, medan märken för utomhusbruk finns tillgängliga från GER-Technik och Westminster. Från GER-Technik har vi på Uhren4you.de till och med de sällsynta industriklockorna. Tillbaka i det privata vardagsrummet finns dock även köksklockor som går att få med matchande motiv av terrakeramik och bellezza. Du kan läsa mer om de enskilda kategorierna eller tillverkarna på respektive sida. Här hittar du mer användbar information som bör göra det lättare för dig att köpa klockor online.

HiddenGarantie