100 dagar
öppet köp
Köp gåvor nu!
Om inte vänligen snälla tillbaka på det nya året!
Exit Exit

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschItalianoEspanol

Boccia klockor - Ultralätta och starka

boccia armbandsur för honom & henne!

Boccia klockor är inte bara klockor. Dessutom är de tidlöst vackra, små konstverk skapade av internationella designers. Med en bocciaklocka visar du stil, klass och elegans, men också en fin känsla för praktiska egenskaper. Klockorna i Boccia Titanium-kollektionen från den tyska klocktillverkaren Tutima Uhrenfabrik är huvudsakligen tillverkade av rent titan och/eller helkeramik. De är därför mycket hudvänliga och robusta. Läs mer om vad som gör boccia klockor så unika och vackra här

Innehållsförteckning

Boccia Titanium: deutsche Qualitätsarbeit

Liksom märket Regent är boccia också ett av de välkända tyska klockmärkena. Rötterna till tillverkaren Tutima Uhrenfabrik går tillbaka till 1927. Då grundades två klockproducerande företag i den lilla staden Glashütte. Efter 1945 flyttade de sachsiska urmakarna till kommunen Ganderkesee i Niedersachsen. Sedan 2008 finns det också en plats i Glashâtte. Boccia klockor produceras dock fortfarande i Ganderkesee. Alla modeller är vattenskyddade. Med några av dem kan du dyka till ett vattendjup på 100 meter. Ofta är dessa klassiska kvartsklockor. I vissa fall installerades å andra sidan en mekanisk eller < href = "https://www.uhren4you.de/armbanduhren/solaruhren/ "> soldriven rörelse.

Boccia klockor är lika robusta som de är vackra

Från Tutima finns boccia damklockor samt boccia herrklockor och unisexvarianter med urtavla och visare. De är alla robusta och vackra. Det rena titan som används för tillverkning av titanklockor är lättare än rostfritt stål, vilket ökar bärkomforten. Materialet är mycket hudvänligt, antimagnetiskt, korrosionsbeständigt och reptåligt. Lika hudvänliga och robusta som det rena titanet är de keramiska elementen i klockorna från Boccia Titanium-serien. Båda materialen används separat från varandra eller i en härlig kombination för de flesta boccia klockor. I vissa modeller kompletteras de med material som läder, imiterat läder eller textil. Om du lägger särskild vikt vid mycket reptåliga klockor kan du också välja boccia titanmodeller med ultrareptåligt safirglas.

Stora damklockor - distinkta herrklockor

Boccia damklockor är vanligtvis lite mer känsliga och känsliga än boccia menâ ¤™s klockor, som kännetecknas mer av en distinkt stil. Det finns mycket vackra varianter av damklockor med guldpläterade remmar, med imiterade läderremmar i djärva färger eller härliga kombinationer av svart och silver. Du kan köpa boccia damklockor med ett fyrkantigt klockfodral som en hyllning till 70-talet eller en variant med en blå urtavla och ringformade armbandslänkar av rent titan. När det gäller boccia herrklockor är sorten lika stor. Varianter i silver med vit urtavla varvas med klockor som kombinerar en färgad urtavla med ett silverarmband. Om du gillar att spendera tid utomhus är det bäst att välja boccia herrklockor med det särskilt robusta gummibandet, som också imponerar visuellt med sitt svarta läderlager på toppen.

Övertygande funktionalitet kompletterar estetiken

När det gäller funktionalitet skiljer sig inte boccia herrklockor och boccia damklockor. Medan många boccia klockor för kvinnor eller män huvudsakligen innehåller teknik för exakt tidtagning, andra klockor i Boccia Titanium-serien imponerar också med många extra funktioner. Till exempel finns bocciaklockor med stoppursfunktion och datumvisning, som delvis kompletteras med information om veckodag och aktuell månfas. I vissa bocciaklockor är linjemarkörerna och visarna gjorda av ett material som lyser i mörkret. Boccia damklockor har utvecklats speciellt för hälsosektorn, som erbjuds som sjuksköterskeklockor. Förutom tidsfunktionen har de en skala för mätning av pulsen.

Verkligen utmärkta klockor

Med boccia klockor gör du alltid ett bra val, eftersom varumärket står för utmärkt utförande av alla material och för övertygande urmakartradition från Tyskland. Boccia titanklockor är långvariga kronografer i en klass för sig. På grund av det stora antalet olika modeller hittar du garanterat en modell som uppfyller alla dina krav på en riktigt bra och vacker klocka.

HiddenGarantie