100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschItalianoEspanol

Boccia Klockor - Ultralätta och starka

bocciaarmbandsur för honom och henne!

Boccia klockor är inte bara klockor. Dessutom är de tidlöst vackra, små konstverk skapade av internationella designers. Med en bocciaklocka visar du stil, klass och elegans, men också en fin känsla för det praktiska. Klockorna i Boccia Titanium-kollektionen från den tyska klocktillverkaren Tutima Uhrenfabrik är huvudsakligen tillverkade av ren titan och/eller helkeramik. De är därför mycket hudvänliga och robusta. Läs mer om vad som gör bocciaklockor så unika och vackra här

Innehållsförteckning

Boccia Titanium: Tyskt kvalitetsutförande

Liksom varumärket Regent är Boccia också ett av de välkända tyska klockmärkena. Tillverkarens rötter går tillbaka till år 1927. Vid den tiden grundades två klocktillverkningsföretag i den lilla sachsiska staden Glashütte. Efter 1945 flyttade de sachsiska urmakarna till kommunen Ganderkesee i Niedersachsen. Sedan 2008 finns det även en plats i Glashütte. Bocciaklockor tillverkas dock fortfarande i Ganderkesee. Alla modeller är vattentåliga. Vissa av dem låter dig dyka till ett vattendjup på 100 meter. Ofta är dessa klassiska kvartsklockor. I vissa fall installerades dock ett mechanical eller soldrivet urverk.

Boccia klockor är lika robusta som de är vackra

Från Tutima finns Boccia damklockor samt Boccia herrklockor och unisexvarianter med urtavla och visare. De är alla robusta och vackra. Det rena titanet som används för tillverkningen av titanklockorna är lättare än rostfritt stål, vilket ökar bärkomforten. Materialet är mycket hudvänligt, antimagnetiskt, korrosionsbeständigt och reptåligt. Lika hudvänliga och robusta som ren titan är de keramiska elementen i klockorna i Boccia Titanium-serien. Båda materialen används separat från varandra eller i en härlig kombination för de flesta bocciaklockor. I vissa modeller kompletteras de med material som läder, läderimitation eller textil. Om du lägger särskild vikt vid mycket reptåliga klockor kan du också välja Boccia Titanium-modeller med ultrareptåligt safirglas.

Stora damklockor - slående herrklockor

Boccia damklockor är vanligtvis lite mer filigrana och delikata än boccia herrklockor, som kännetecknas av en mer slående stil. Det finns mycket vackra damklockor med guldpläterade armband, med armband i konstläder i starka färger eller attraktiva kombinationer av svart och silver. Du kan köpa bocciadamklockor med fyrkantigt klockfodral som en hyllning till 70-talet eller en variant med blå urtavla och ringformade armbandslänkar av ren titan. När det kommer till Boccia herrklockor är variationen minst lika stor. Varianter i silver med vit urtavla alternerar med klockor som kombinerar en färgad urtavla med ett silverarmband. Om du gillar att tillbringa tid utomhus är det bäst att välja Boccia herrklockor med det särskilt robusta gummibandet, som också imponerar visuellt med sitt svarta läderskikt på toppen.

Övertygande funktionalitet kompletterar estetiken

När det gäller funktionalitet skiljer sig Boccia herrklockor och Boccia damklockor inte åt. Medan många Boccia-klockor för kvinnor eller män i första hand innehåller teknik för exakt tidtagning, imponerar även andra klockor i Boccia Titanium-serien med många extra funktioner. Det finns till exempel bocciaklockor med stoppursfunktion och datumvisning, som ibland kompletteras med information om veckodag och aktuell månfas. I vissa bocciaklockor är linjemarkörerna och visarna gjorda av ett material som lyser i mörkret. Boccia damklockor har utvecklats speciellt för hälsosektorn, som erbjuds som sjuksköterskeklockor. Förutom tidtagningsfunktionen har de en skala för att mäta pulsen.

Verkligen utmärkta klockor

Med Boccia-klockor gör du alltid ett bra val, eftersom varumärket står för utmärkt utförande av alla material och för övertygande klocktillverkningstradition från Tyskland. Boccia titanklockor är hållbara kronografer i en klass för sig. På grund av det stora antalet olika modeller kommer du garanterat att hitta en modell som uppfyller alla dina krav på en riktigt bra och vacker klocka.

HiddenGarantie