100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Keramiska armbandsur - Traditionellt material i en ny form

Keramiska klockor är nykomlingarna i klockindustrin och har en växande fanskara. Materialet, som har varit känt och populärt sedan antiken, erbjuder många fördelar som gör det praktiskt taget förutbestämt för produktion av högkvalitativa klockor.

Keramik är mycket rep- och slagtåligt, samt kan tillverkas i alla tänkbara färger. Speciellt de klassiska keramiska klockorna i vitt är bästsäljarna bland alla tillgängliga vita klockor. Materialet skimrar behagligt, vilket ger det en mycket elegant och högkvalitativ touch.

Ett stort antal kända tillverkare erbjuder nu armbandsur tillverkade av det innovativa materialet keramik. Dessa inkluderar stora namn från den internationella modeindustrin som Emporio Armani och s.Oliver, samt traditionella märken och klocktillverkare som Seiko, Festina och Ingersoll.

Keramiska klockor från Festina imponerar med sina urtavlor med klar struktur, eleganta former och oöverträffad bärkomfort. Särskilt kvinnor övertygas av det högkvalitativa materialet, vars bekväma bärande annars bara kan jämföras med armbandsur i titan, som de från Boccia. Män väljer keramiska klockor från Festina på grund av deras lätta, bekväma konstruktion och integrerade kronograffunktioner.

Ingersoll har också en mängd olika keramiska armbandsur för dagens dam. I likhet med herrmodeller med kronograffunktion är funktionaliteten i förgrunden här. Seiko, det världsberömda traditionella japanska företaget som har varit en garant för innovation och framsteg sedan grundandet 1877, har inte heller sovit sig igenom den nya utvecklingen i klockvärlden. Olika modeller för män och kvinnor förlitar sig på keramik som ett hudvänligt och modernt material för fodralen.

Om du letar efter en keramisk klocka kommer du garanterat att hitta den hos oss. Vi erbjuder märken som Boccia, Esprit och dansk design för att bara nämna några, vi är säkra på att hitta rätt keramisk klocka för dig.

HiddenGarantie