100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Seiko väggklockor

för alla vardagsrum

Förutom armbandsur är Seiko ett mycket populärt märke för vardagsrumsklockor av alla slag.

Oavsett om du letar efter en pålitlig väckarklocka, en bordsklocka för vardagsrummet eller en väggklocka, hittar du rätt klocka med Uhren4you.de. Även globetrotters som letar efter pålitliga väckarklockor på sina resor, som samtidigt är praktiska och passar in i det minsta bagaget, kan lita på Seiko och hittar det på Uhren4you.de.

Förutom de klassiska bordsklockorna och väggklockorna, som imponerar med sin tidlösa elegans och är gjorda av högkvalitativa material som massivt trä eller glas, erbjuder Seiko också moderna klockor: Speciellt de färgglada modellerna är den perfekta blickfångaren för varje rum, oavsett om du föredrar en lila väckarklocka för nattduksbordet eller en grön väggklocka. Färgglada klockor ger en frisk fläkt i ditt hem.

Seiko vardagsrumsklockor finns i ett brett prisklass, så studenterna kommer att hitta vad de letar efter lika mycket som chefer och samlare av ovanliga vardagsrumsklockor. Till exempel har den högkvalitativa QHG038G med skelettrörelse stor popularitet. Det speciella med klockan är att hela rörelsen är synlig och klockans varma guldton i kombination med svala glaselement skapar en fascinerande optisk effekt.

Om du har några frågor om reservdelar eller om du bara vill veta hur du öppnar en Seiko-klocka, kontakta oss så ger vårt kompetenta team dig gärna råd.

HiddenGarantie