100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Seiko väggklockor

för alla vardagsrum

Förutom armbandsur är Seiko ett mycket populärt märke för vardagsrumsklockor av alla slag.

Oavsett om du letar efter en pålitlig väckarklocka, en bordsklocka för vardagsrummet eller en väggklocka hittar du rätt klocka på Uhren4you.de. Även globetrotters som letar efter pålitliga väckarklockor på sina resor som samtidigt är praktiska och får plats i det minsta bagaget kan lita på Seiko och hittar dem på Uhren4you.de.

Förutom de klassiska bordsklockorna och väggklockorna,

som imponerar med sin tidlösa elegans och är gjorda av högkvalitativa material som massivt trä eller glas, erbjuder Seiko även moderna klockor: Särskilt de färgglada modellerna är det perfekta blickfånget för varje rum, oavsett om du föredrar en lila väckarklocka till nattduksbordet eller en grön väggklocka. Färgglada klockor ger en frisk fläkt i ditt hem.

Seiko hemklockor finns

i ett brett utbud av priser, så studenter kommer att hitta det de letar efter lika mycket som chefer och samlare av snygga hemklockor. Till exempel är den högkvalitativa QHG038G med skelettrörelse mycket populär. Det speciella med klockan är att hela urverket kan ses och klockans varma guldton i kombination med svala glaselement skapar en fascinerande optisk effekt.

Om du har några frågor om reservdelar eller om du bara vill veta hur man öppnar en Seiko-klocka, kontakta oss så hjälper vårt kompetenta team dig gärna.

HiddenGarantie