100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpråd

Festina klockor

Hitta rätt Festina klocka för din smak

Du tittar på din klocka och inser att en hård dags arbete närmar sig sitt slut. Utmattad går du till bilen och blir tillfrågad av en sympatisk dam om tiden. Efter en snabb blick på din klocka hjälper du damen och får omedelbart en komplimang för din eleganta och exklusiva klocka. Ta reda på vad som gör Festina klockor så eleganta och exklusiva och vilka varianter som finns tillgängliga för dig.

Innehållsförteckning

Värdena för Festina

Klockorna från det schweiziska märket Festina står för kvalitetshantverk och högsta precision. Med en schweizisk urmakartradition och spansk entreprenörsstyrka etablerade sig Festina i 90 länder som ett av de ledande varumärkena, särskilt inom kronografer. Festinas framgångsrecept har fungerat i mer än 100 år nu. Klockentusiaster över hela världen är stolta över kvaliteten och den tekniska finessen hos alla Festina-klockor. Låt dig inspireras av den unika kombinationen av sportig design och estetiskt utseende. Festina-principen är enkel: högkvalitativa klockor produceras till rimliga priser.

Vad gör en Festina-klocka

Medan Festina Festina damklockor står för elegans och stil, representerar Festina herrklockor kvalitet och funktionalitet. Festina är inte heller rädd för användningen av olika material. Förutom de typiska materialen som läder och rostfritt stål används också keramik och silikon. Följaktligen finns det en lämplig modell från Festina för varje smak.

kronografer

Vad är en kronograf? En kronograf är en klocka med en extra funktion. Denna funktion gör att en begagnad kan köras oberoende av rörelsen. Det betyder att de kan köra sin andra hand för alla ändamål. Stoppa till exempel tiden under en maratonkörning. Du undrar nog, vad är skillnaden mellan en kronograf och ett stoppur? Till skillnad från stoppuret fortsätter kronografens visare att springa under den visade tiden. Således har de kombinerat båda funktionerna med en kronograf. Du kan stoppa tiden och läsa den aktuella tiden samtidigt. Numera bär många kvinnor och män en kronografklocka som modeaccessoar. Stoppursfunktionen används inte aktivt. Så det spelar ingen roll om de utnyttjar klockans ™exakta teknik fullt ut. Bara klockornas exklusiva utseende är ett försäljningsargument.

Festina klockor Trender

Här vill vi ge en liten syn på utvecklingen och trenderna för Festina klockor.

Tour de France

För att sammanfalla med Tour de France lanserar Festina en touringkronograf på marknaden varje år. Denna klocka, den så kallade Chrono Bike, är efterlängtad varje år och är inte bara ett kultobjekt utan också ett samlarobjekt. Sedan 1997 har Festinas tourkronografer varit spännande inte bara cykelfans. Eftersom den dynamiska designen och den exceptionella precisionen kombineras med hypen kring cykelevenemanget för att skapa en oemotståndlig kombination. För äkta cykelfans är de begränsade Festina Tour-kronorna ett måste.

Pojkvän Kollektion

Med Boyfriend-kollektionen har Festina satt sanna standarder för damklockor ™. Klockorna kan göra poäng med moderna färgkombinationer och ädelt utseende. Speciellt silver och rosa guldfärgade©klockor är mycket trendiga idag. Damklockorna från Festina imponerar med högkvalitativ funktionalitet och exklusiv design. Oavsett vilken färg de slutligen väljer för urtavlan eller fodralet, kommer de inte ångra det.

HiddenGarantie