100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Kieninger - Kvalitet sedan

1912

Klockfabriken, grundad 1912 av Joseph Kieninger, står för det högsta hantverket i sin mer än 100-åriga historia. Varumärket är särskilt unikt inom mekaniska urverk för en mängd olika klocktyper som farfarsklockor, väggklockor eller bordsklockor: Kieninger är det äldsta företaget som specialiserat sig på mekaniska urverk och det över hela världen!

Under årens lopp har Kieningers strävan att skapa nya innovationer och högkvalitativa klockor visat sig vara en sann strategi för framgång. De ursprungliga principerna för klockkonsten har bevarats till denna dag och utgör en underbar koppling till företagets ursprung.

Många uppfinningar och innovationer i klockvärlden beror på Kieninger-företaget, som alltid har fingret på tidens puls i den ständiga strävan efter förbättring. Uppfinningar som drivproduktion med en speciell rullslipningsprocess, den automatiska nattavstängningen för slagverksmekanismerna, en kraftreserv som garanterar att rörelsen fortsätter att gå under lindningsprocessen och mycket mer. Detta är bara några av de innovationer som Kieninger har utvecklat under årtiondena.

Naturligtvis är Kieniger-rörelser bara en del av framgångshistorien för det kända varumärket från Schwarzwald. Det är bara genom installation i omsorgsfullt utformade och klassiskt utformade bostäder som ett bra urverk blir en högkvalitativ farfar, vägg- eller bordsklocka som inte bara kommer att göra sitt jobb i många decennier utan också säger mycket om sin ägare som en representativ möbel.

Många modeller är utformade i olika versioner, vilket resulterar i produktfamiljer som inkluderar golv-, vägg- eller bordsklockor i samma design - bara i olika storlekar och därför lämpliga för en mängd olika tillfällen och anläggningar. Oavsett om det är som en regulator för vardagsrummet, som en tvådelad bordsklocka för kontoret eller som en tunn farfarklocka för entrén.

Kieninger erbjuder både linjer där moderna, minimalistiska former dominerar, liksom klassiska stora klockor som väcker minnen från gamla tider. De moderna modellerna är omsorgsfullt målade med sliplackprocessen och har smala höljen vars glasfronter och sidor ger en inblick i hur klockan fungerar. För älskare av klassiska farfarklockor presenterar Kieninger fortfarande ett brett utbud av omsorgsfullt dekorerade stora klockor, med en kraftfull bas och sänggavel samt med handgjorda urtavlor, som ofta pryds med en månkalender.

HiddenGarantie