100 dagar
öppet köp
Köp gåvor nu!
Om inte vänligen snälla tillbaka på det nya året!
Exit Exit

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Nextime - Brett utbud för klockälskare av alla slag

Denna holländska klocktillverkare grundades 1970 och har designat fantastiska klockor i över 40 år. Med hjälp av den engelska eller franska stilen kunde Nextime få fotfäste i klockvärlden. Med tiden utvecklade Nextime modernare mönster, vilket gjorde det möjligt för varumärket att överleva på marknaden. Idag sträcker sig dess spektrum från klassiskt till modernt och det är en av världens viktigaste tillverkare av väggklockor.

Om du har ett val är du bortskämd med val. Det är exakt samma sak för dem som håller på att få tag på en väggklocka från Nextime. Eftersom de många olika designerna är så fascinerande att du vill äga flera Nextime klockor samtidigt. Från den lekfulla retroklockan i skivdesign med en "lattenspielerpin" som minutvisare till de innovativa pendelklockorna med visp som pendelklocka finns det inga gränser för fantasin. Naturligtvis täcker Nextimes utbud också spektrumet av runda väggklockor med klassiska, arabiska siffror, så att sorten är riktigt bred och klockälskare säkert kommer att hitta sin personliga modell här.

Det är dock inte bara designen utan också den mycket goda kvaliteten och de olika funktionerna som skiljer Nextime väggklockor och Nextime bordsklockor. Om du har några frågor om den modell du väljer, hjälper vårt kompetenta team dig gärna när som helst. Innan dess önskar vi dig dock mycket roligt att bläddra igenom vår Nextime Shop.

HiddenGarantie