100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Nextime - Brett utbud för klockälskare av alla slag

Denna holländska klocktillverkare grundades 1970 och har skapat fantastiska klockor i över 40 år. Med hjälp av den engelska och franska stilen kunde Nextime få fotfäste i klockvärlden. Med tiden utvecklade Nextime modernare design, vilket gjorde det möjligt för varumärket att överleva på marknaden. Idag sträcker sig dess spektrum från klassiskt till modernt och det är en av världens viktigaste tillverkare av väggklockor.

Om du har valet är du bortskämd med valmöjligheter. Det är precis vad som händer med dem som är på väg att få tag på en väggklocka från Nextime. Eftersom de många olika designerna är så fascinerande att du skulle vilja äga flera Nextime-klockor samtidigt. Från den retsamma retroklockan i vinylskivdesign med en skivspelarnål som minutvisare till de innovativa pendelklockorna med en visp som pendelur, det finns inga gränser för fantasin. Naturligtvis täcker Nextimes-sortimentet också spektrumet av runda väggklockor med klassiska, arabiska sifferurtavlor, så att utbudet är riktigt brett och klockälskare säkert kommer att hitta sin personliga modell här.

Det är dock inte bara designen, utan också den mycket goda kvaliteten och de olika funktionerna som skiljer Nextime väggklockor och även Nextime bordsklockor. Om du har några frågor om den modell du väljer hjälper vårt kompetenta team dig gärna när som helst. Innan dess hoppas vi dock att du tycker om att bläddra igenom vår Nextime-butik.

HiddenGarantie