100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Valnöt - Varaktig elegans i klockform!

Valnötträdets trä Det är väldigt ädelt, så det har stor popularitet både inom inredning och möbeltillverkning. Valnötmöbler utstrålar elegans och lite adel. Således ger alla valnötmöbler varje hem en speciell atmosfär.

Egenskaperna hos valnötträ är mycket lovande. Eftersom detta stora trä är motståndskraftigt mot böjning och har god uthållighet. Dessutom är valnöt lätt att skära och är också lätt att arbeta med på andra sätt. Ytbehandlingen utgör inte heller några problem. Beroende på trädets placering varierar färgen från ljusgråbrun till mörkbrun.

Valnötträdets frukt, valnöt, anses fortfarande vara mycket hälsosam idag. Ingredienserna i valnöt skyddar vårt hjärta och hjärna. Romare, greker och germanska stammar verkar ha vetat detta. För dem betraktades nötter som gudarnas mat och ägnades åt gudarna Zeus, Thor och Jupiter. Men valnötträdet hade också en särskild betydelse för kelterna. Det var ett tecken på beständighet, odödlighet, till och med evighet.

Dessutom är valnötträdet och dess frukter en symbol för fertilitet och sägs också skydda mot spöken och blixtnedslag. Ytterligare en anledning att köpa ett hemtillbehör från denna Hozl. Varför inte en snygg klocka? Det visar inte bara tiden, men är också mycket chic och sätter dig och dina gäster i ett trevligt humör. Eftersom valnötträ utstrålar värme och säkerhet. Den perfekta atmosfären för en gemytlig kväll framför den öppna spisen och med ett gott glas vin.

Här hittar du farfarsklockor, väggklockor och bordsur av valnöt i en mängd olika utföranden. Det varierade spektrumet sträcker sig från klassiskt till modernt, där varje modell ser elegant ut. Med valnötträ har du alltid fingret på tidens puls, så att en sådan klocka alltid är en blickfångare.

HiddenGarantie