100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Dugena klockor - ett märke med historia

Great Dugena klockor för honom & henne!

Om du vill unna dig något speciellt är Dugena armbandsur det rätta valet. Klockorna från den tyska kvalitetstillverkaren är noggrant utformade och poäng med högkvalitativa mönster. Oavsett om det är sportigt kronografer för män eller eleganta låsklockor för kvinnor: Dugena klockor är fina smycken till jämförelsevis låga priser. Ta reda på vad som skiljer Dugena klockor och vad som är viktigt när du väljer.

Innehållsförteckning

Dugena, ett traditionellt tyskt varumärke

Alla som någonsin har handlat med klockor känner till namnet Dugena. Inte konstigt, för klockmärket kan se tillbaka på nästan 100 års expertis. Företaget grundades i Thüringen 1917 och flyttade sitt huvudkontor till Darmstadt 1948. Den höga kvaliteten på klockorna, entreprenörsförmågan och den kontinuerliga utvecklingen av tekniska innovationer hjälpte tillverkaren Dugena att uppnå ett genombrott. Idag är Dugena ett av de mest kända tyska klockmärkena och utökar konsekvent sin krets av specialhandlare.

Vad skiljer Dugena klockor åt?

I tider av globalisering blir termen "Made in Germany" allt viktigare. Idag anses det till och med vara ett tecken på kvalitet. Dugenas klockor är designade och tillverkade i Tyskland. Den varierade designen av Dugena klockor är baserad på tidsandan och erbjuder rätt modell för alla. Från noggrannheten i rörelserna till reptåligheten hos safirglasögonen: du kan lita på Dugena armbandsur. Ytterligare fördelar: 3 års garanti och ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda gör Dugena armbandsur populära tillbehör på handleden hos män och kvinnor. En liten serie förtrollande Dugena klockor för barn och Dugena väggklockor kompletterar sortimentet.

Välj rätt klocka för män

Minimalistisk, sportig eller elegant: män hittar ett omfattande urval av förstklassiga klockor och kronografer hos Dugena. Dugena herrklockor i Sport Line-serien gör poäng med en modern symbios av digital display och kronograffunktioner. Den sportiga Dakar Chrono-serien får poäng med robusta läderremmar och rustika dekorativa sömmar. Män som är vana vid framgång bär Dugena herrklockor från Traditional Classic-serien med sin kostym. <a href="https://www.uhren4you.de/armbanduhren/herrenuhren/">herrklockor med liknande uttalande erbjuds av märket Bulova. Designälskare föredrar herrklockor med en puristiskt designad urtavla och ett Milanese armband av rostfritt stål. Trendig retrolook för herrar: Dugena har utvecklat en liten serie för fans av fickur. Tips: Perfektionister matchar färgen på manschettknapparna med metallfärgen på Dugena herrklockor.

titta på trender för kvinnor

När det finns inbjudningar till viktiga evenemang, ägnar damer särskild uppmärksamhet åt snygg garderob. Dugena Damklockor ska matcha outfiten och utstråla hög kvalitet. Filigran damklockor med dekorativa remmar i rostfritt stål harmoniserar med cocktail och aftonklänningar. Kvinnor på affärsgolvet understryker sin kompetens med rektangulära Dugena damklockor som Quadra Classica. Designad för moderna individualister: Damernas keramiska klocka i svart utstrålar klass. Modebloggare bär damklockor med en rund vit urtavla, stickindex och ett smalt läderband i ljusblått eller orange med Dugena boho sommarklänning. Modetips: Om du inte vill göra med en glänsande metalllook kommer du att älska Malins designerklocka i mattgrå pistolmetall. Endast visarna är guldfärgade och sticker ut snyggt mot den antracitfärgade urtavlan utan index. En absolut höjdpunkt bland Dugenas damklockor!

Dugena armbandsur i guld eller silver - liten stil

När det gäller frågan om rätt metallfärg för en klocka finns det inget svar som passar alla. Om Dugena klockor i guld, silver eller roséguld©ser bättre ut på dig beror på din hy och hårfärg och är ibland bara en smaksak. För män gäller följande: Om du bär klockan på samma handled som vigselringen eller klackringen bör du välja metalltonen för att matcha ringen. Skapelsens damer njuter av fashionabel frihet: det är trendigt att blanda smycken i guld och silver efter önskemål. Klockor med guldfärgade fodral utstrålar i allmänhet mer värme och elegans, medan silver- och rostfritt ståloptik ser svalare och sportigare ut. Om du inte kan bestämma dig för en metallfärg, välj automatiska klockor med ett silverfärgat länkarmband och guldfärgade element. Dugena armbandsur i matt pistolmetall och keramiska klockor i vitt eller svart ser stilrena och puristiska ut.

Dugena klockor - ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda

När det gäller design och hållbarhet kan Dugena premium armbandsur konkurrera med modellerna från många lyxtillverkare. När det gäller pris är Dugena å andra sidan mycket överlägsen. Det är därför värt att upptäcka det fascinerande utbudet av modeller av det tyska klockmärket och njuta av de rimliga priserna. Ta dig tid att se dig omkring och ge dig själv eller en älskad en gåva av högkvalitativa Dugena armbandsur.

HiddenGarantie