100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Dugena klockor - ett märke med historia

Great Dugena klockor för honom och henne!

Om du vill unna dig något speciellt är Dugena armbandsur det rätta valet. Klockorna från den tyska kvalitetstillverkaren är noggrant bearbetade och har högkvalitativ design. Oavsett om det är sportiga kronografer för män eller eleganta klockor med spänne för kvinnor: Dugena-klockor är fina smycken till jämförelsevis låga priser. Här kan du ta reda på vad som utmärker Dugena-klockor och vad som är viktigt när du väljer.

Innehållsförteckning

Dugena, ett tyskt traditionellt varumärke

Alla som någonsin har sysslat med klockor känner till namnet Dugena. Det är inte så konstigt, för klockmärket kan se tillbaka på nästan 100 års expertis. Företaget grundades i Thüringen 1917 och flyttade sitt huvudkontor till Darmstadt 1948. Klockornas höga värde, entreprenörsförmåga och den kontinuerliga utvecklingen av tekniska innovationer hjälpte tillverkaren Dugena att nå sitt genombrott. Idag är Dugena ett av de mest kända tyska klockmärkena och utökar konsekvent sin krets av specialiserade återförsäljare.

Vad kännetecknar Dugena-klockor?

I tider av globalisering blir termen "Made in Germany" allt viktigare. Idag anses det till och med vara ett tecken på kvalitet. Dugenas klockor är designade och tillverkade i Tyskland. Den varierade designen av Dugena-klockor är baserad på tidsandan och erbjuder rätt modell för alla. Från noggrannheten i rörelserna till reptåligheten hos safirglasen kan du lita på Dugena armbandsur. Andra pluspunkter: 3 års garanti och ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda gör Dugena armbandsur till populära accessoarer på handleden för män och kvinnor. En liten serie förtrollande Dugena-klockor för barn och Dugena väggklockor kompletterar sortimentet.

Välj rätt armbandsur för män

Minimalistiskt, sportigt eller elegant: Män hittar ett omfattande urval av förstklassiga klockor och kronografer hos Dugena. Dugena herrklockor i Sport Line-serien har en modern symbios av digital display och kronograffunktioner. Den sportiga Dakar Chrono-serien imponerar med robusta läderarmband och rustik dekorativ quiltning. Män som är bortskämda av framgång bär Dugena herrklockor från Traditional Classic-serien med en kostym. herrklockor med ett liknande uttalande erbjuds av märket Bulova. Designälskare föredrar herrklockor med en puristiskt designad urtavla och ett milanskt armband av rostfritt stål. Trendig retrolook för herrar: Dugena har utvecklat en liten serie för dig som gillar fickur. Tips: Perfektionister matchar färgen på manschettknapparna med metallfärgen på Dugena herrklockor.

trender för damklockor

När det gäller inbjudningar till viktiga evenemang lägger damer särskild vikt vid snygg klädsel. Dugena damklockor ska matcha outfiten och utstråla hög kvalitet. Filigrana damklockor med smyckesband i rostfritt stål harmoniserar med cocktail- och aftonklänningar. Kvinnor på affärsgolvet understryker sin expertis med rektangulära Dugena-damklockor som Quadra Classica. Designad för moderna individualister: Den keramiska damklockan i svart utstrålar klass. Modebloggare bär Dugena damklockor med en rund vit urtavla, stickindex och ett smalt läderarmband i ljust himmelsblått eller orange med en bohemisk sommarklänning. Modetips: Om du vill klara dig utan en glänsande metalllook kommer du att älska designerklockan Malin i mattgrå gun metal. Endast visarna är guldfärgade och sticker ut fint mot den antracitfärgade urtavlan utan index. En absolut höjdpunkt bland Dugenas damklockor!

Dugena armbandsur i guld eller silver - liten stil

När det kommer till frågan om rätt metallfärg för en klocka finns det inget entydigt svar. Huruvida Dugena-klockor i guld, silver eller roséguld ser bättre ut för dig beror på din hy och hårfärg och är ibland bara en smaksak. För män, om du bär klockan på samma handled som vigselringen eller klackringen, bör du välja metalltonen som matchar ringen. Kreationens damer njuter av modefrihet: det är trendigt att blanda smycken i guld och silver med varandra efter önskemål. Klockor med guldfärgade boetter utstrålar i allmänhet mer värme och elegans, medan silver och rostfritt stål ser coolare och sportigare ut. Om du inte kan bestämma dig för en metallfärg, välj automatiska klockor med ett silverfärgat länkarmband och guldfärgade element. Dugena armbandsur i matt pistolmetall och keramiska klockor i vitt eller svart ser eleganta och puristiska ut.

Dugena klockor - ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda

När det gäller design och hållbarhet kan Dugena premiumarmbandsur konkurrera med modellerna från många lyxtillverkare. Prismässigt är Dugena å andra sidan vida överlägsen. Det är därför värt att upptäcka det fascinerande utbudet av modeller från det tyska klockmärket och njuta av de rimliga priserna. Ta dig tid att se dig omkring och ge dig själv eller någon du tycker om en gåva med högkvalitativa Dugena-armbandsur.

HiddenGarantie