100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Swatch armbandsur för män och kvinnor

Varumärket Swatch har framgångsrikt producerat armbandsur för män och kvinnor sedan 1983. Med den första modellen, Swatch, började framväxten av det självbetitlade varumärket, trots de svåra omständigheterna inom klockindustrin vid den tiden. Den innovativa affärsmodellen på den tiden var att producera kostnadseffektiva klockor av plast utan att behöva sänka kvalitetsstandarden.

De färgglada modellerna inspirerar än idag med sin fräschör och energi. Idag har produktsortimentet utökats avsevärt, Swatch-klockorna finns nu även i många andra material och utföranden och finns Uhren4you.de representerade i vår webbutik.

Förutom de olika färgerna kan du också hitta de mest olika formerna av märket Swatch till låga priser i vår webbutik. Från mycket platta modeller som de i "Skin"-serien eller större modeller som de i "Irony Big"-serien. De klassiska "Originals", å andra sidan, motsvarar fortfarande i hög grad den ursprungliga typen av den första Swatch-klockorna och utstrålar därmed retrokänslan hos de gamla Swatch-klockorna. Gillar du det moderna? Då är Swatch-serien "Touch Collection" precis grejen, med sina slående böjda och stora urtavlor tilltalar den en ung och dynamisk grupp köpare.

Om du har några frågor om de enskilda produkterna eller letar efter barnklockor eller andra specialmodeller, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att göra ditt val.

HiddenGarantie