Kundtjänst och beställning Mån till Fre 0049 541 80049688

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Ferdisign  Originals direkt från

konstnären

Ferdisign klockor är alla gjorda av den holländska konstnären Ferdi de Bruijn själv. Verken, också signerade, är gjorda i en mycket modern och färgstark stil, ibland också mycket geometriska och i svartvitt.

Ferdi de Bruijn följer en mycket enkel men konstnärligt sofistikerad princip i utformningen av nya föremål såväl som klockorna: att uppdatera andan hos de vardagliga föremålen i en bred massa genom en ny design eller målning och att upphöja det vardagliga föremålet till ett konstverk som ändå behåller sin funktion och inte alieneras till ett rent dekorativt element.

I synnerhet är den starka färgen på klockorna på dukar karakteristisk för hans arbete och utgör en stor del av hans stil. Klockorna ser nästan levande ut på grund av de starka färgerna och den svepande applikationen och utstrålar livsglädje och energi. Men de svartvita modellerna är också mycket tilltalande på grund av de ibland geometriska, ibland abstrakta formerna och passar mycket bra in i det övergripande konceptet, särskilt med redan mycket färgglada heminredning, eftersom de ser väldigt energiska ut på grund av de former som används, men lägenheten skulle inte överbelastas med ännu mer färg.

Men enklare klockor tillverkas också av den välkända konstnären, till exempel väggklockorna i träutseende där konstnären är mer aktiv som designer och gör klockorna enligt sin fantasi.

HiddenGarantie