100 dagar
öppet köp
Köp gåvor nu!
Om inte vänligen snälla tillbaka på det nya året!
Exit Exit

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishItalianoEspanol

Köpråd

Luminox klockor

Hitta rätt Luminox klocka som passar din smak

Du njuter av solnedgången med dina vänner. Efter en kort tid har det blivit mycket mörkt i ditt område. Din kollega vill veta vad klockan är eftersom han inte kan läsa tiden på sin klocka eftersom det är för mörkt. Lyckligtvis kan du berätta för honom den exakta tiden, eftersom du kan läsa tiden när som helst med din exklusiva Luminox-klocka. Detta beror på en exklusivt utvecklad belysningsteknik.

Innehållsförteckning

Luminox historia

Liksom många andra framgångshistorier i klockvärlden går idén till Luminox klockor tillbaka till en enda uppfinnare som tänkte på bristerna hos befintliga militära styrkor för att hitta innovativa lösningar. På Luminox var detta Barry Cohen, en veteran inom klocktillverkningen, som hittade en process i Schweiz för produktion av permanent självlysande material som var perfekt lämpade för optimal belysning av urtavlor, särskilt under de svåraste förhållandena. 1989 grundade han sin egen klockfabrik i San Rafael (Kalifornien) under namnet Luminox. Sedan dess har funktionella och innovativa militära instrument producerats och sålts under namnet Luminox. Särskilda yrkesgrupper svär vid kvaliteten och funktionaliteten hos Luminox ™unika klockor. Dessa inkluderar det amerikanska bobsleigh-laget, kustbevakningen och det amerikanska flygvapnet. Sedan starten har företaget alltid kunnat utvecklas stadigt och därmed expandera till mer än 30 länder. Med förvärvet av 50 procent av bolagets aktier från det schweiziska varumärket Mondaine kunde framför allt den europeiska expansionen drivas framåt.

Det speciella med Luminox klockor

Idén till varumärket förklaras av det speciella sättet klockorna fungerar. Lumi är latin och betyder ljus - Nox, å andra sidan, står för natten. Målet var att utveckla högkvalitativa sportarmbandsur som kunde läsas tillförlitligt och med en blick även mitt i natten. Med den unika ljustekniken i varje Luminox-klocka kan du enkelt läsa av tiden i totalt mörker. Denna kraftoberoende teknik är anmärkningsvärd och unik på samma gång. Ingen annan tillverkare lyckas skapa sådana förhållanden på detta sätt. Förutom de resistenta och robusta materialen står varumärket Luminox för schweiziskt kvalitetsutförande. Alla klockor tillverkas i ett schweiziskt urverk och genomgår kvalitetskontroll.

En av de första modellerna som dök upp på marknaden utvecklades i nära samarbete med de amerikanska specialstyrkorna Navy Seals. Luminox Navy SEAL-klockan är alltså den klocka som gjorde Luminox känd från första början. Detta följdes snart av ytterligare utveckling för de amerikanska styrkorna. Detta är också fallet för piloterna på det berömda F-117 Nighthawk stealth-flygplanet. Kort därefter skulle Luminox också utveckla klockor och armbandsur exklusivt för utvecklaren av Nighthawk, Lockheed Martin.

Luminox klockor

Luminox är ett av de mest kända amerikanska märkena för utomhus- och militärklockor. Varumärket har fått särskild berömmelse på grund av tritiuminläggen som ingår i urtavlan, vilket gör det enkelt att läsa tiden även i det djupaste mörkret. Den optimala lösningen för alla utomhus- och militärfläktar. Luminox ljusteknik kräver inte laddning från dagsljus eller artificiellt ljus. Också anmärkningsvärt är de mycket lätta husen av kolförstärkt plast i vissa modeller.

Deras mångsidiga produktsortiment gör också Luminox intressant för klockälskare. Luminox erbjuder både klassiska militära omrörare för utomhusbruk under svåra förhållanden samt eleganta varianter med läderremmar som anpassar sig till vardagen. I vår exklusiva webbutik för Luminox klockor hittar du bästsäljarna från Air Series, Land Series och Sea Series, alla skräddarsydda för USA:s land-, luft- och sjöstridskrafter. Luminox utomhusklockor är tillverkade med de bästa schweiziska urverken och högteknologi från klockfabriken och står för utmärkt kvalitet och hög tillförlitlighet. Som auktoriserad Luminox-återförsäljare i Tyskland får du endast originalprodukter med två års tillverkargaranti! Bläddra i vårt breda sortiment och hitta din Luminox idag. Hela Luminox klockportfölj täcker ett brett utbud av klockor för många olika krav och tillfällen. En speciell funktion för Luminox finns dock i var och en av dessa klockor. Den utmärkta läsbarheten i mörker tack vare den unika ljustekniken Luminox.

köp rekommendation Luminox klocka

Luminox klockor är högkvalitativa och funktionella schweiziska märkesprodukter. Den sofistikerade kombinationen av kvalitet och design kommer att tillfredsställa önskemålen hos varje klockälskare. På grund av den exklusiva produktionen i Schweiz uppfyller klockorna de högsta kvalitetsstandarderna. Luminox klockor kombinerar värde, individualitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Dessutom köper du inte bara en exklusiv klocka, utan du investerar i varaktiga värden. Klockorna trotsar prisfluktuationer och behåller sitt andrahandsvärde. Vissa modeller upplever till och med värdeökningar över tiden. Dessa klockor är särskilt populära bland samlare. Förutom den höga kvaliteten är den unika belysningstekniken tillräckligt försäljningsargument. Ingen annan klocktillverkare lyckas behärska läsbarheten i svagt ljus och till och med fullständigt mörker som Luminox.

HiddenGarantie