100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishItalianoEspanol

Köpguide Luminox klockor

Hitta rätt Luminox-klocka för din smak

Du njuter av solnedgången med dina vänner. Efter en kort tid har det blivit väldigt mörkt i din omgivning. Din kollega vill veta vad klockan är eftersom han inte kan läsa av tiden på sin klocka eftersom det är för mörkt. Som tur är kan du berätta för honom den exakta tiden, eftersom du kan läsa av tiden när som helst med din exklusiva Luminox-klocka. Detta beror på en exklusivt utvecklad belysningsteknik.

Innehållsförteckning

Historien om Luminox

Liksom många andra framgångshistorier i klockvärlden kan idén till Luminox-klockor spåras tillbaka till en enda uppfinnare som tänkte på bristerna hos befintliga militära klockor för att hitta innovativa lösningar. När det gäller Luminox var det Barry Cohen, en veteran inom klocktillverkning, som hittade en process i Schweiz för tillverkning av permanent självlysande material som var perfekt för optimal belysning av urtavlor, särskilt under de svåraste förhållandena. 1989 grundade han sin egen klocktillverkare i San Rafael (Kalifornien) under namnet Luminox. Sedan dess har funktionella och innovativa militära klockor producerats och sålts under namnet Luminox. Speciella yrkesgrupper svär vid kvaliteten och funktionaliteten hos Luminox ™unika klockor. Dessa inkluderar det amerikanska bobsleigh-laget, kustbevakningen och det amerikanska flygvapnet. Sedan grundandet har företaget kunnat utvecklas stadigt och därmed expandera till mer än 30 länder. Med förvärvet av 50 procent av bolagets aktier från det schweiziska varumärket Mondaine drevs framför allt den europeiska expansionen framåt.

Det speciella med Luminox klockor

Idén till varumärket förklaras av det speciella sättet som klockorna fungerar på. Lumi är latin och betyder ljus - Nox, å andra sidan, står för natt. Målet var att utveckla högkvalitativa sportarmbandsur som kunde läsas tillförlitligt och läsas med ett ögonkast även mitt i natten. Med den unika ljustekniken i varje Luminox-klocka kan du enkelt läsa av tiden i totalt mörker. Denna effektoberoende teknik är anmärkningsvärd och unik på samma gång. Ingen annan tillverkare lyckas skapa sådana förutsättningar på detta sätt. Förutom de motståndskraftiga och robusta materialen står varumärket Luminox för schweiziskt kvalitetsutförande. Alla klockor tillverkas i ett schweiziskt urverk och genomgår kvalitetskontroll.

En av de första modellerna som lanserades på marknaden utvecklades i nära samarbete med de amerikanska specialstyrkorna Navy Seals. Luminox Navy SEAL-klockan är klockan som gjorde Luminox känd i första hand. Ytterligare utveckling för de amerikanska väpnade styrkorna följde snart. Detta är också fallet för piloterna på det berömda stealthflygplanet F-117 Nighthawk. Kort därefter skulle Luminox också utveckla klockor och armbandsur exklusivt för utvecklaren av Nighthawk, Lockheed Martin.

Luminox klockor

Luminox är ett av de mest kända amerikanska varumärkena för utomhus- och militärklockor. Varumärket har fått särskild berömmelse på grund av tritiuminläggen som är integrerade i urtavlan, vilket gör det lätt att läsa tiden även i det djupaste mörkret. Den optimala lösningen för alla utomhus- och militärfläktar. Luminox ljusteknik kräver ingen laddning av dagsljus eller artificiellt ljus. Anmärkningsvärt är också de mycket lätta höljena av kolförstärkt plast i vissa modeller.

Det mångsidiga produktsortimentet gör också Luminox intressant för klockälskare. Luminox erbjuder både klassiska militära klockor för utomhusbruk under svåra förhållanden samt eleganta varianter med läderarmband som anpassar sig till vardagens affärsliv. I vår exklusiva onlinebutik för Luminox-klockor hittar du bästsäljarna från Air-serien, Land-serien och Sea-serien, som alla är skräddarsydda för USA:s land-, luft- och sjöstridskrafter. Tillverkade med de bästa schweiziska urverken och högteknologi från klockfabriken, står Luminox utomhusklockor för utmärkt kvalitet och hög tillförlitlighet. Som auktoriserad Luminox-återförsäljare i Tyskland får du endast originalprodukter med två års tillverkargaranti! Bläddra i vårt breda sortiment och hitta din Luminox idag. Hela Luminox klockportfölj täcker ett brett utbud av klockor för många olika behov och tillfällen. En speciell funktion för Luminox finns dock i var och en av dessa klockor. Utmärkt läsbarhet i mörker tack vare den unika Luminox-ljustekniken.

köprekommendation Luminox klocka

Luminox klockor är högkvalitativa och funktionella schweiziska märkesprodukter. Den sofistikerade kombinationen av kvalitet och design uppfyller önskemålen från alla klockälskare. På grund av den exklusiva produktionen i Schweiz uppfyller klockorna de högsta kvalitetsstandarderna. Luminox klockor kombinerar värde, individualitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Dessutom köper du inte bara en exklusiv klocka, utan du investerar i bestående värden. Klockorna trotsar prisfluktuationer och behåller sitt andrahandsvärde. Vissa modeller upplever till och med värdeökningar över tid. Dessa klockor är särskilt populära bland samlare. Förutom den höga kvaliteten är den unika ljustekniken ett tillräckligt försäljningsargument. Ingen annan klocktillverkare lyckas bemästra läsbarheten i svagt ljus och till och med totalt mörker lika bra som Luminox.

HiddenGarantie