100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschFrancaiseItalianoEspanol

Eco Tech Time Watches Köpguide

Högkvalitativa radiostyrda solklockor för män och kvinnor

Att bemästra balansgången mellan modernt och klassiskt är något som bara ett fåtal varumärken klarar av. Stilbrott i form av kontrasterande egenskaper är mycket på modet. Klocktillverkaren Eco Tech Time är specialiserad på tillverkning av högkvalitativa dam- och herrklockor. Det lilla märket från Hamburg fokuserar på miljövänliga klockdrifter. Som en sann pionjär inom sitt område åtnjuter tillverkaren stor popularitet bland män och kvinnor med höga krav på etik, design och teknik. Låt dig inspireras av den fantastiska klockdesignen från märket Eco Tech Time och armbandsuret som passar dig och din stil!

Innehållsförteckning

kvalitet till ett rimligt pris - upptäck våra snygga solradiostyrda klockor

Med högkvalitativa material, en speciell känsla för design och hållbar produktion smyger sig varumärket Eco Tech Time in i hjärtat på kräsna damer och herrar. Vi är också entusiastiska över den Hamburg-baserade klocktillverkarens speciella kvalitet och erbjuder dig ett utvalt sortiment av eleganta solradiostyrda klockor. Förutom ett solcellsdrivet kvalitetsurverk har de snygga armbandsuren en robust boett av rostfritt stål eller titan. Beroende på din personliga smak hittar du ETT radiostyrda klockor med armband i rostfritt stål eller läder. De populära klockorna i sportig, elegant stil är utrustade med högkvalitativt mineralglas och är vattentäta upp till 10 bar. Letar du efter ett jämförbart klockmärke med liknande bra kvalitet? Ta en titt på vårt CASIO-klocksortiment. Den japanska tillverkaren kombinerar den högsta tekniska standarden med modern design. I vår webbutik erbjuder vi dig snygga Casio-klockor till låga priser. När du köper varje Casio-klocka får du 3 års garanti.

Dessa typer av Eco Tech Time-klockor kan köpas från oss

I vårt stora ETT-sortiment finns rätt modell för varje modestil. Våra Eco Tech Time Chronograph-klockor är särskilt eftertraktade av män. De multifunktionella herrklockorna har en extra stoppfunktion, vilket gör dem till den perfekta följeslagaren för arbete eller sportaktiviteter. ETT kronografer finns i olika stilar och färger i vår webbshop. Oavsett om det är i tidlöst silver, i trendig tvåfärgad design, i svart eller i elegant mörkblått - alla kommer att hitta sin nya favoritklocka hos oss! Ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda erbjuds av Eco Tech Time kvartsklockor. Även här är kvalitet och design av största vikt. Medan kvinnor kan se fram emot filigrana former, kan män förvänta sig ett urval av sportiga kvartsklockor med robusta exteriörer. När det kommer till radiostyrda klockor och solklockor är Eco Tech Time en riktig specialist. Oavsett om det är i vintagestil med ett mörkt läderarmband eller i en glänsande rostfri look - låt vårt varierade utbud av snygga sol- och radiostyrda klockor inspirera dig till nya looks!

Moderna solklockor för män

Eco Tech Time herrklockor kan göra både och: sportiga och eleganta. Moderna tillbehör har många fördelar, vilket gör dem oumbärliga för riktiga trendsättare. Tack vare sin tidlösa look passar de bra till vilken look som helst. Lite maritim känsla kommer till solen och radiostyrda klockor med mörkblått armband och urtavla. Våra Eco Tech Time herrklockor med multifunktionell urtavla har en genomgående sportig karaktär. En praktisk stoppfunktion, en radiostyrd tidsomställning av sommar- och vintertid samt visning av sekunder, minuter, timmar och datum är integrerade i rörelsen. Boetten på de sportiga sol- och radiostyrda klockorna ser också bra ut. Oavsett om det är i en guld-silver-design eller i en cool rostfri look - de eleganta herrklockorna sätter skickligt scenen för varje handled. Ett visst mått av tidlös elegans utstrålas av våra Eco Tech Time solcellsklockor med läderband. De snygga herrklockorna finns i vår webbshop med bruna eller svarta läderarmband. Högkvalitativa radiostyrda klockor i elegant design erbjuds också av varumärket Master Time. Det prestigefyllda klockmärket fokuserar på klassiska former, snygga färger och fantastiska funktioner för sina modeller. En riktig höjdpunkt för modemedvetna herrar som letar efter en billig men högkvalitativ klocka.

Eco Tech Time-klockor för kvinnor: Ett blickfång på varje handled

En damklocka från märket ETT kännetecknas av sitt klassiskt eleganta utseende. De högkvalitativa är å ena sidan moderna och å andra sidan förtrollar de med speciella element med sin unika vintagekaraktär. Våra filigrana radiostyrda klockor och solcellsklockor från märket Eco Tech Time är särskilt populära. Tack vare sina smala armband ser de eleganta och känsliga ut på handleden. Färgskalan på våra radiostyrda klockor som finns i butiken är också ädel och tidlös. Om du tycker att det är svårt att välja mellan silver och guld är våra Eco Tech Time radiostyrda och solcellsklockor i en trendig tvåfärgad design som gjorda för dig. Våra ETT-klockor med en gyllene rostfri look är särskilt glamorösa. De kan upptäckas med en enkel eller stressfylld yta. Letar du efter en tidlös följeslagare i silver eller svart? Även här har vi rätt urval för dig. Våra radiostyrda Eco Tech Time-klockor i tidlöst vackra färger ger en touch av feminin elegans till din look. Om du gillar klassiskt eleganta klockdesigner är det värt att ta en titt på vårt CITIZEN-klocksortiment. Du kan förvänta dig många högkvalitativa damklockor i guld, roséguld, silver eller svart.

Tidlösa klassiker för alla tillfällen - eleganta titanklockor

Titan är känt för att vara extremt robust och temperaturbeständigt. Förutom radiostyrda klockor och solklockor i rostfritt stål erbjuder märket Eco Tech Time även klockor i titan. De eleganta klockorna fängslar med sitt glamorösa utseende till fullo. Hos Uhren4you kan du förvänta dig ett utvalt sortiment av vackra ETT sol- och radiostyrda klockor till bästa pris. Oavsett om det är för män eller kvinnor - alla kommer att hitta det de letar efter hos oss. Bland våra stilrena sol- och radiostyrda klockor i titan finns modeller i silver, guld, i tvåfärgad design eller med brun, svart eller blå urtavla. Bläddra igenom vår onlinebutik i lugn och ro och upptäck radiostyrda klockor eller solcellsklockor som uppfyller individuella krav.

Så här ställer du in scenen för din Eco Tech Time-klocka med stil

Vill du skapa en harmonisk look med ditt ETT armbandsur? Inget kan vara enklare! Tack vare den tidlösa designen kan Eco Tech Time sol- och radiostyrda klockor kombineras individuellt och på en mängd olika sätt. Klockorna med läderarmband är perfekta följeslagare för fritidsaktiviteter. De erbjuder en hög nivå av komfort och passar perfekt till avslappnade byxor och en tröja eller T-shirt. Eco Tech Time-klockor med ett armband i rostfritt stål i silver eller guld ser också bra ut vid speciella tillfällen. Oavsett om det är i kombination med en stilren cocktailklänning, en skjorta och kavaj eller med en elegant blus - ge din outfit mer uttryck med Eco Tech Time!

Moderna solcellsklockor för dagligt bruk - beställ online på Uhren4you

Radiostyrda klockor och solklockor från märket Eco Tech Time är mer populära än någonsin bland modeälskare med en känsla för hållbarhet. I vår webbutik kan du förvänta dig ett stort sortiment av snygga armbandsur för män och kvinnor - alltid till bästa pris och med 3 års garanti. Oavsett om det är i en filigrandesign eller med en stor, multifunktionell urtavla - du kommer garanterat att hitta det du letar efter hos oss. Om du har några frågor om våra produkter eller tjänster hjälper vi dig gärna. Från måndag till fredag kan du nå oss via telefon. Du är också välkommen att kontakta oss via vårt formulär eller besöka oss på plats i vackra Osnabrück. Vi ser fram emot att höra från dig!

HiddenGarantie