100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Swatch armbandsur för män och kvinnor

Varumärket Swatch har framgångsrikt producerat armbandsur för män och kvinnor sedan 1983. Med den första modellen, Swatch, började uppkomsten av varumärket med samma namn, trots de svåra omständigheterna inom klockindustrin vid den tiden. Den innovativa affärsmodellen vid den tiden: att producera billiga klockor av plast utan att behöva sänka kvalitetsstandarden.

De färgglada modellerna inspirerar än idag med sin fräschör och energi. Idag har sortimentet utökats avsevärt, Swatch-klockorna finns nu också i många andra material och mönster och finns Uhren4you.de representerade i vår webbutik.

Förutom det stora utbudet av färger kan du också hitta de mest olika formerna av varumärket Swatch billigt i vår onlinebutik. Från mycket platta modeller som de i "Skin" -linjen eller större modeller som de i "Irony Big" -linjen. De klassiska "Originals", å andra sidan, motsvarar fortfarande väldigt mycket den ursprungliga typen av den första Swatch och lovar därmed retro-touchen av de gamla Swatch-klockorna. Gillar du det modernt? Då är Swatch 'Touch Collection' -linjen precis saken, med sina slående böjda och stora urtavlor tilltalar den en ung och dynamisk grupp köpare.

Ta en titt runt oss, om du har några frågor om de enskilda produkterna eller letar efter barnklockor eller andra speciella modeller, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med valet.

HiddenGarantie