100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Citizen Sports: Sportighet möter funktionalitet

Sports-kollektionen från Citizen kombinerar sportighet och funktionalitet med innovativ design. Denna omfattande kollektion erbjuder en mängd olika klockmodeller som passar både män och kvinnor. Från olika armbandsstilar till kronografer och analoga klockor, sportkollektionen har modern och klassisk design, alla utrustade med beprövad Citizen Eco-Drive-teknik.

Mångsidigheten hos sportkollektionen

Oavsett om du är ett av utomhussporter eller bara vill ha en klocka som tål din aktiva livsstil, har Sports-kollektionen något för alla. Den robusta och vattentäta designen är idealisk för utomhusäventyr, medan de eleganta modellerna är perfekta för vardagsbruk. Dessa klockor är mångsidiga och passar för alla tillfällen.

Citizen Eco-Drive-teknik

Alla klockor i Sports-kollektionen är utrustade med den innovativa Citizen Eco-Drive-tekniken. Denna teknik använder ljus som energikälla och ser till att klockorna aldrig behöver ett batteri. Detta gör klockorna inte bara miljövänliga, utan också extremt pålitliga och lättskötta.

Klockor inom sport

Klockor spelar en avgörande roll inom sport. De används inte bara för tidtagning, utan också för att övervaka träningsframsteg och säkerställa punktlighet vid tävlingar och evenemang. Kronografer är särskilt populära bland löpare, cyklister och simmare eftersom de erbjuder möjligheten att mäta mellantider. Vattentäta klockor är viktiga för dykare och vattensportentusiaster, medan robusta och stötsäkra modeller är perfekta för utomhusaktiviteter som bergsklättring och vandring.

Dessutom kommer sportklockor ofta med ytterligare funktioner som är speciellt utformade för att möta idrottarnas behov, såsom GPS för ruttspårning, pulsmätare och höjdmätare. Dessa funktioner hjälper idrottare att optimera sin prestation och uppnå sina mål.

HiddenGarantie